• mei 2020

• 14-05-2020 14:21:53 Zomerkamp reageer
    12 reactie(s)

😢 helaas gaat dit jaar vanwege de coronacrisis het zomerkamp niet door!

• 28-06-2020 16:06:06 Martijn Mutsaers

hoi allemaal. wat jammer dat het idefix kamp niet door gaat. volgend jaar ga ik weer mee.
        ik ga dan heen en terug met mijn moeder dan kan zij bijkletsen met de begeleiding van het kamp. ik ben dan de eerste dag jarig en wordt dan 29 jaar. groeten martijn mutsaers

• 28-06-2020 19:37:56 Idéfix

hoi martijn,
        wat leuk om van je te horen en fijn dat je volgend jaar weer mee gaat!
        en wat bijzonder dat je op de eerste dag van het kamp 29 wordt...dat moet dan wel een super dag worden!
        heb je de e-mail boodschap van idéfix ook al gezien? moet je anders maar eens aan je moeder vragen... :)
        groetjes!

• 29-06-2020 17:59:45 vragen over Idefix kamp.

hoi allemaal. ik heb 2 vragen voor jullie. vraag1: mag ik iemand kiezen die mij helpt met tracteren? vraag 2: hoeveel mensen gaan er mee op idefix kamp. ik heb de e-mail boodschap nog niet gezien maar ga hem volgend weekend bij mijn moeder zien. groeten martijn mutsaers

• 05-07-2020 15:04:17 Idéfix

hallo martijn,

antwoord op vraag 1:
        het lijkt me een prima idee dat je zelf iemand kiest die je helpt met trakteren!

antwoord op vraag 2:
        het is nu nog lastig te zeggen hoeveel mensen er volgend jaar precies mee gaan op kamp.
        het is misschien een goed idee om dit volgend jaar een paar weken voordat het kamp begint nog eens te vragen (via de email)
        tegen die tijd kunnen we redelijk precies zeggen hoeveel mensen er mee gaan.

groetjes!
        idéfix

• 06-07-2020 16:33:06 Wie mij helpt met trakteren.

hoi allemaal. ik heb alvast nagedacht over wie mij op mijn verjaardag helpt met trakteren. de gene die mij mag helpen is niemand minder dan joep roth. ik heb de opdrachten gedaan. wanneer komen ze op youtube? ik wil de opdrachten van de andere deelnemers en begeleiding zien. knuffels van martijn mutsaers

• 08-07-2020 19:19:53 Nieuws over IDEFIX TIEVIE

hoi allemaal. ik zat op youtube te zoeken naar een filmpje van idefix kamp en toen las ik dat de idefix tievie over 2 dagen in première gaat. ik ga het volgen want ik wil weten wat de andere jongeren en begeleiding doen die niet mee op idefix kamp kunnen nu doen? veel plezier er mee en tot volgend jaar groeten martijn mutsaers.

• 13-07-2020 18:29:54 IDEFIX TIEVIE

hoi allemaal. ik ben achter 3 dingen gekomen. 1. ik weet wie er vandaag op een filmpje van idefix tievie in het bos in hattem was. het antwoord is mathijs. 2. ik weet wie die postbode is: dat is gewoon leo.
        3. ik weet al naar wie rudolf r de vrieskist op zoek is. naar frank van de keuken.
        groeten martijn mutsaers

• 16-08-2020 20:00:48 Kaart van Idefix kamp

beste begeleiding, keukenploeg, wacht, frenk, willemijn, gert lentink en de pupillen.
        wat fijn dat ik een kaart van jullie kreeg zo was ik toch met jullie allemaal mee op kamp. ik heb alle afleveringen van idefix tievie gezien en vond ze mooi. tot volgend jaar groeten martijn mutsaers.

• 16-09-2020 18:30:21 Stichting Idefix.

beste begeleiding, pupillen, keukenploeg, nachtwacht, technicus, frenk en willemijn. ik mis jullie erg en denk aan jullie. ik zou wel een idefix kamp reonie willen want dan spreek ik iedereen van idefix kamp weer. ik hoop dat het kamp volgend jaar weer door gaat want dan ben ik er ook weer bij. knuffels van martijn mutsaers.

• 16-09-2020 19:39:10 Reunie Stichting Idefix

beste begeleiding, pupillen, keukenploeg, wacht, gert lentink, frenk en willemijn.

ik zou graag een reunie willen doen met de mensen van stichting idefix. ik mis jullie wel een beetje. ik ga volgend jaar weer mee en regel dan met joep en wilfred dat wij een reunie willen organiseren. groeten van martijn mutsaers.

• 28-10-2020 18:30:04 Onbekend

het kamp is saai

• 01-11-2020 12:49:44 Martijn Mutsaers

hoi allemaal. ik heb 1 vraag voor jullie allemaal. mijn vraag is of iemand weet wie onbekend is die iets in ons gastenboek heeft gezet. ik wil graag kiezen wie ik als begeleiding wil op kamp.
        mijn keuze is: joep, frans, gert meier of wilfred. kijk maar of dat kan.

met vriendelijke groeten van martijn mutsaers

Welkom op de website van stichting Idéfix

Stichting Idéfix werd opgericht in het najaar van 1997 en stelt zich ten doel om één keer per jaar een volledig verzorgde vakantie te organiseren voor een vijftigtal kinderen. De kampen vinden plaats in de Christinahoeve op vakantiepark ‘De Leemkule’ te Hattem. Lees hier meer...

Stichting Idéfix organiseert jaarlijks een volledig verzorgde vakantie voor een vijftigtal kinderen en jongeren met een beperking en een belevingswereld tussen zes en zestien jaar (tot een maximum van 35 jaar). De zomerkampen vinden plaats in de Christinahoeve op vakantiepark ‘De Leemkule’ te Hattem, op de Veluwe. De stichting probeert zoveel mogelijk gelden bijeen te brengen om de eigen bijdrage voor de ouders van de deelnemers zo laag mogelijk te houden. Deze gelden worden bovendien gebruikt om de kinderen tijdens de vakantieweek iets extra’s te kunnen bieden. Steun ons!

logo2020_800x813

Helaas, het zomerkamp